Telefon: 0709-19 18 19
E-post: peter@ihuvet.se

Hemsida: www.ihuvet.se

Jag heter Peter Fryksäter är en konstnärsjäl in i fingerspetsarna och ”Målar med känsla och ord”. Kommer ursprungligen från Stockholm och uppvuxen i Skärgården. Flyttade ner till ”Sundets Pärla” sommaren 2005. Skriver Poesi och böcker med djupa filosofiska tankar. 

I mitt konstnärliga skapande sätter jag den starka färgen på duken och leker med denna känsla. Målar på ett abstrakt sätt med livlig fantasi i förgrunden. Är autodidakt men förutom kurser på Folkuniversitetet i regi av läraren Bengt Green år 2007 och 2008. Och kurser på ABF i regi av läraren Sevko Kadric år 2011-2013. 

Konsten Röstar på att funderingar lättar överst på ett specifikt fack. Trubbel ser utanför ramen men ändå lagom inspirerad. Trippar med de tre visorna. Tackar osundhetens väg för alla skalor. En enda sanning. Förbiser gudomliga källor. Svingar penseldragen. Ingentings formidabelhet. Hölls medveten. Ni vann jag försvann. Överser det smaklikt goda. Kallar insidans enormhet för själen. Övar i godheten. Brinner i luft. Omsveper det kulturella. Konsten är allt. Allt visar sant. Sant tal. Ler.
Skriven av Peter Fryksäter

Copyright © 2015-2018. All Rights Reserved International Artists Society Europe. 
info@iase.se
Senast uppdaterad aug 2018

Bankgironr: 618-9468