E-post: hallberggun@yahoo.se

Hemsida: www.naturdesign.se

Jag bor i Helsingborg där har jag också har min studio/galleri tillsammans med  andra, Studio 4U, Brommagatan 34, Tågaborg .

Jag gjorde min första skulptur vid 17 års ålder på en keramikutbildning i Malmö.

Vid denna tidiga ålder designade/sydde jag kläder också  samt tecknade och målade.

I mitt yrkesliv har jag arbetet som designer inom bl.a mode och inredning men idag jobbar jag främst med design som omfattar Hemsidor, Appar och trädgårdsarkitektur.

Jag har utbildat mig inom keramik/skulptur genom olika kurser och skolor under årens lopp bl.a. för Jonas Högström, plus att jag naturligtvis lärt mig av alla mina misstag och experiment med olika sorters lera. Jag har kurser i Raku.bränning på sommaren i Ekeby.

Jag började med kroki och teckning på Hermods 1965 och har under årens lopp deltagit i olika kurser och utbildningar. Olja kom inte in i mitt liv förrän på 70-talet. Nu har det även till kommit ”mix media” i min ”Contemporary art”.

För 10 år sedan certifierade jag mig som lärare i PMC silver eftersom jag just då inte klarade av att banka och slå på silverplåt.

Jag håller kurser privat och i Medborgarskolans regi i att göra smycken i silver, glas.

”Silverlera”  är ett spännande material att arbeta med och jag kombinera det gärna med både Sterlingsilver, lera och glas.

Jag har ställt ut under flera år och är med på den årliga Konstrundan i Skåne men jag ställer även ut på olika Gallerier och jurybedömda utställningar. Jag är medlem i Konstnärsföreningen Konst 4U och Helsingborgs Konstförening samt IASE och ÖS.

Copyright © 2015-2018. All Rights Reserved International Artists Society Europe. 
info@iase.se
Senast uppdaterad aug 2018

Bankgironr: 618-9468