Thomsen Larisa


E-mail: larith54@gmail.com

Telefon: 0793-414749

 

Jag heter Lari och är en spontan och kreativ femtiotalist. Som barn, ritade och
målade jag alltid och i mesta av min tid ville jag skapa med mina händer, men studier tog allt av min tid som i vilken uppväxt som helst, förskola, gymnasium, högskola och naturligtvist jobbet i mitt hemland Ryssland- Moskva,  jag är ekonom i botten. 

I början tecknade, målade, broderade  jag mycket, gick till många möjliga kurser på kvällarna p.g.a stor intresse till olika slag handarbete,  men nu är jag helt inriktad på att jobba med glas, fascinerande möjligheter, mångskiftande och det ligger mig varmt om hjärtat. Jag hoppas att man njuter av mina färdiga alster på samma sätt som jag njuter av att skapa dom.
Min inspiration fick jag när jag bestämde mig prova på hos Bengt Lindén. Från 2011 och under samma tid deltagit jag i andra separata distanskurser, och mycket  autodidakt. Ganska fort hittade jag min skaparglädje och att arbeta med glas som kan ständigt ställa mig inför nya utmaningar. Att jag skulle ställa ut mina alster kunde jag inte ens drömma om, men nu, jag som är medlem i I.A.S.E. (International Artists Society Europe), har jag deltagit i en del utställningar i IASE regi.